Adda și Cătălin Rizea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Pe lângă faptul că se iubesc foarte mult, cei doi formează și o echipă de milioane. Marea întâlnire a avut loc între cei doi în urmă cu ani buni, însă pe vremea aceea nici nu s-ar fi gândit vreo clipă că vor forma o familie la un moment dat.

Adda și Cătălin Rizea au avut ocazia să se cunoască în urmă cu cinci ani direct pe plajă. Cei doi au venit fiecare însoțiți de gașca proprie de prieteni și destinul a făcut ca unul din gașca de prieteni ai lui Cătălin Rizea să placă o prietenă din gașca Addei, în acest fel ambele găști s-au întâlnit.

Întâlnirea a durat toată noaptea, în ciuda faptului că era planificată doar pentru puțin timp. Distracția a fost în toi și cu toții s-au distrat de minune până în zori. Frumoasa cântăreață declară, în cadrul unui interviu, că nici nu-i trecea prin cap la acea vreme faptul că va putea avea o asemenea relație frumoasă și serioasă cu norocosul Cătălin Rizea.

”Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi”, a spus Adda la Neatza cu Răzvan și Dani.

Adda și Cătălin Rizea, cum au reușit să formeze un cuplu: ”Nu mă gândeam că o să fim împreună”

 

Adda și Cătălin Rizea, împreună de cinci ani

Lucrurile au evoluat foarte repede între cei doi după prima întâlnire. La cea de-a doua întâlnire, cei doi și-au dat seama de faptul că lucrurile între ei vor merge mai departe de o simplă prietenie. Ulterior, lucrurile au venit de la sine între ei și au decis la un moment dat, după lungi convorbiri, că sunt foarte potriviți și că își doresc amândoi să formeze un cuplu. Zis și făcut! Acum aceștia sunt foarte fericiți și se bucură zi de zi de minunea care a venit în viața lor de ceva timp, micuțul lor băiețel.

”A doua zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, a mai spus Adda la Antena 1.

Să ne aducem aminte faptul că Adda și Cătălin Rizea au participat în cadrul concursului Asia Express, acolo unde au dat tot ceea ce au putut ei mai bun.