Pentru ca i-au vazut tot timpul certandu-se în cadrul emisiunii ”Asia Express”, multi telespectatorilor au ales să-i critice pe Adda și Cătălin Rizea si multi au fost si cei care au spus că relația lor nu va rezista și că vor ajunge la divorț în cel mai scurt timp.

Pentru că s-au săturat de răutăți și speculații, cei doi au decis că trebuie să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Potrivit celor doi soti, emisiunea a fost un test extrem de greu, insa nu au simțit in niciun moment că acest lucru le va afecta căsnicia.

Mai mult de cat atat, viata de zi cu zi nu se compară cu probele de foc prin care au trecut în ”Asia Express”. Adda e de parere că certurile sunt normale într-o relație, fiind sarea și piperul care țina flacăra iubirii aprinsă.

”A fost un test extrem de greu, însă nu am simțit niciodată că ne va afecta viața personală. Noi suntem foarte pasionali, luptători și, repet, încăpățânați. De aceea au ieșit scântei. Eu am gura foarte mare, iar Cătălin e mult prea calm. Ce a fost acolo nu are legătură cu realitatea! Asia Express e, cumva, într-o altă dimensiune. Și acasă ne mai certăm, e normal, dar nu așa! Oricum ar fi, avem multă sare și piper și avem o relație foarte dinamică și pasională!”, a declarat Adda pentru viva.ro.

Cât despre divorț, nici nu se pune problema. Adda și Cătălin nu concep așa ceva! Cei doi iubesc mai mult ca niciodată, iar ceea experienta Asia Express le-a întărit și mai mult relația, dar și încrederea pe care o au unul față de celălalt.

”Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!”, a mai zis ea pentru sursa citată.