De când stă mai mult timp acasă, Adda are mai multe activități de care nu este neapărat mândră. Nu toate îi ies așa cum și-ar dori…cel puțin nu când intră în bucătărie. Recent, vedeta s-a apucat serios de gătit, dar nu se pricepe la gătit la fel de bine cum se pricepe la muzică. Așa că…nu i-a ieșit cum spera.

Ce a gătit Adda?

După participarea ei în emisiunea Asia Express, Adda a început să fie și mai mult în atenția oamenilor. Acest lucru se întâmplă din cauza comportamentului urât pe care l-a avut de-a lungul emisiunii. Mulți au criticat-o pentru limbajul din fiecare ediție, pentru felul în care se comporta cu soțul ei, Cătălin. Și nu doar pentru asta! Fanii au mai spus și că se enerva prea mult și din orice și că o vedeau mai blândă pe talentata cântăreață.

Adda a vrut să le demosntreze fanilor de pe Instagram că nu se pricepe doar la cântat. Artista a intrat în bucutărie să demosntreze că știe să și gătească, așa că s-a apucat de făcut biscuiți. Se pare că „socoteala de acasă nu se potriveștecu cea din târg”, pentru că nu au ieșit așa cum spera vedeta. Biscuiții au ieșit într-o formă foarte ciudată, iar Adda s-a amuzat foarte tare pe seama acestei întâmplări.

”Doamne, deci râd cu lacrimi! Nu ai cum așa ceva. Am văzut o rețetă pe net cu biscuiți și am încercat să o fac și eu..”, a zis ea.

”Nu, nu plâng mami, râd cu lacrimi. M-ai întrebat dacă e gata? Gata ce? Dacă e gata prăjitura? Iubire, îți dau o bomboană? Că la prăjitura aia e ceva greșit, e greșită din toate punctele de vedere.  În seara asta desertul este o.. bomboană!”, i-a zis artista fiului ei.

Se pare că nici gustul nu era unul la care se aștepta ea, dar s-a amuzat copios și probabil și fanii ei la fel.

”Hai să vedem acum dacă sunt buni. Nu sunt buni, trebuia să pun mai mult zahăr. ”Acum serios, nu sunt răi. Ideea este că am pus ciocolată neagră și nu sunt foarte dulci. În rest, na, sunt mâncabili. Dacă închizi ochii și nu vezi ce mănânci.”, a mai zis ea.