ADDA trece prin momente groaznice. Vedeta a aflat, de curând, că în urmă cu mai bine de un an jumătate a fost diagnosticată greșit. Pe lângă faptul că a urmat un tratament pentru o boala pe care nu o avea, vedeta a mai primit o lovitură dură. Adevărata boala de care suferă este una foarte periculoasă, chiar letală în unele cazuri.

ADDA și-a uimit fanii cu cele mai recente vești care nu sunt deloc unele bune. Artista era recunoscută în spațiul public ca fiind vedeta care se lupta mereu cu una dintre cele mai grele boli. În urmă cu aproximativ doi ani, soția lui Cătălin Rizea a fost depistată cu o alergie puternică cauzată, aparent, de o pastilă.

De atunci și până acum, ADDA a urmat cu sființenie tratamentul și recomandările medicului, iar efectele au început să se vadă. Artista a slăbit enorm și, chiar dacă acesta era unul dintre scopurile ei, bucuria i-a fost umbrită recent. Adevărata boala de care suferă se numește Lyme și a afectat multe vedete de peste Ocean.

ADDA nu este singura căreia boala Lyme îi dă bătăi de cap

Bella Hadid a fost printre primele care a discutat despre asta. Celebrul model este implicat în multe cauze care susțin depistarea la timp și vindecarea bolii.

„Boala invizibilă. În fiecare zi mă lupt cu cel puțin 10 dintre aceste simptome. Simt că cedez. Totul a început când am avut 14 ani, dar a devenit mai grav de la vârsta de 18 ani.”, a scris Bella pe Instagram anul trecut.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Justin Bieber suferă de mai mulți ani de boala Lyme și a ajuns într-un moment în care nu mai suporta să i se facă poze.

„Ziarele vor să folosească poze din acea perioadă cu mine, pentru a face să pară că nu mă simt bine. Sunt atâtea shooting-uri și poze din care ați putea alege, dar o folosiți doar pe asta, pentru a mă face să arăt bolnav. Nu e corect, a transmis Justin prin intermediul Insta Stories.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)


Roxen a vorbit pentru prima dată despre asta în perioada Eurovisionului. Artista a fost pusă față în față cu makeup artista Nikkie Tutorials și i-a povestit tot ce a avut pe suflet.

„Cel mai important moment a fost când aveam aproape 14 ani și am fost diagnosticată cu boala Lyme într-o stare destul de avansată. În acel moment am știut că trebuie să fac ceva cu viața mea și să trăiesc fiecare moment ca și cum este ultimul. Mintea îmi zicea să îmi urmez visurile. Am muncit atât de mult încât aproape că m-am pierdut pe drum.” a povestit Roxen în interviul cu Nikkie Tutorials.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROXEN (@isroxen)