Adda nu ține cont de vârsta persoanelor care îi trimit zilnic mesaje pentru a le răspunde. Cu toate acestea, se pare că în ultima vreme copii sau părinți cu copii talentați cu vârsta cuprinse între 5 și 12 ani îi dau mesaje. Aceștia vor să afle cum pot ajunge într-un studio să înregistreze, iar mai apoi să lanseze o piesă. Fiind destul de multe persoane care au vrut să afle răspunsul la această întrebare, ea a decis să facă special o postare, pentru a lămuri pe toată lumea interesată de acest aspect.

Adda, de vorbă cu admiratorii ei mai mici de vârstă

Adda, mamă fiind la rândul ei, este de părere că în primul și în primul rând, copiii trebuie lăsați să mai copilărească un pic, chiar dacă au avut performanțe în acest domeniu. Este conștientă că de cele mai multe ori aceste dorințe le aparțin părinților, care se grăbesc să îi vadă pe cei mici niște oameni de succes, care au reușit să facă lucruri importante în viață. Toate la timpul lor, ar fi mesajul transmis pe scurt de soția lui Cătălin Rizea.

Pentru acei părinți care nu fac altceva decât să grăbească lucrurile, vedeta are un singur sfat și cel mai important dintre toate – să nu pună presiune pe cei mici. Dacă ei într-adevăr asta își doresc să facă în viitor, asta vor face, doar că momentan trebuie să mai aibă timp să copilărească.

Vedeta speră, probabil, ca părinții care au așteptări prea mari de la copiii lor de la vârste fragede, să învețe ceva din  toate spusele sale, așa că le-a scris câteva rânduri în speranța că aceștia îi vor lua în considerare recomandarea. Mai mult decât atât, ea atrage atenția asupra faptului că cei mici pot fi foarte sensibili și nu este deloc în regulă ca adulții să pună presiune pe ei.

Adda, mesaj special pentru cei mai tineri dintre fanii ei! Ce îi sfătuiește vedeta: “Sfatul meu este să…“

 

Scriu aceste cuvinte deoarece simt ca este un subiect important si in acest fel raspund la multe dintre mesajele primite.Imi scriu multi copii si parinti de copii talentati care au varste cuprinse intre 5-12 ani.Ma intreaba ce trebuie sa faca pentru a ajunge intr-un studio,sa lanseze o piesa.Copii care au participat la diverse concursuri, festivaluri.Copii cu visuri marete.Si parinti entuziasmati si dornici sa ajute la implinirea acestora.Din punctul meu de vedere, copiii trebuie sa ramana copii.Nu trebuie fortati! Isi doresc?Da,stiu!Uneori parintii isi doresc performanta mai repede decat se poate si asta e posibil sa se intample din prea multa dragoste!
Sfatul meu este sa nu puneti presiune!Am primit un mesaj in care mi-a scris o mamica”fata mea face canto de la 3 ani.”Stiu multe cazuri de disfonie si noduli pe corzile vocale pentru ca se invata o tehnica gresita,se forteaza pentru ca,in opinia unora,trebuie sa canti cat mai tare ca sa te faci auzit,sa faci cat mai multe jonglerii cu corzile ca sa fii considerat o voce buna si,mai ales,puternica.Nu este normal sa te doara gatul dupa ce canti sau sa ragusesti!Nu este normal sa inveti sa canti ca un adult,daca ai 8 ani.Exista exceptii,desigur.Timbru special etc.dar sunt rare!Vocea este in formare si se schimba pana pe la 18-20 de ani.
„,
este o parte din mesajul Addei.