În ultimii ani, Adda a trecut prin multe experiențe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Artista este obișnuită să vadă partea plină a paharului, așa că le-a transformat pe toate în sursă de inspirație. De data asta, nu doar pentru piesele ei, ci și pentru prima ei carte.

Adda a fost mereu sinceră și a vorbit cu fanii despre toate evenimentele din viața eu. Ultimii ani i-a petrecut mai mult pe la medici, încercând să dea de cap bolii care îi afectează organismul. Adda a povestit cum a fost diagnosticată greșit, dar și cum s-a tratat pentru o boală pe care, aparent, nu o avea.

Încă de când a participat la „Asia Express” împreună cu soțul ei, asupra artistei a fost îndreptat un val mare de ură. Vedeta a primit constant replici dure din cauza comportamentului pe care îl avea față de Cătălin în competiție. Artista a preferar să fie transparentă în acea emisiune, dar se pare că cei de acasă nu prea au rezonat cu ea.

Adda lansează mâine prima ei carte. Ce mesaj a primit artista din partea mamei sale social media

Adda a intrat prima în posesia cărții sale

Ba mai mult, Adda a început să fie marginalizatî și de către colegii din industrie. Vedeta a pierdut multe colaborări din cauza faptului că a avut un limbaj „mai colorat” în „Asia Express”. Toate aceste lovituri au făcut-o și mai puternică, iar acum, se pregătește de lansarea primei sale cărți.

Totul a început dintr-o glumă, în online. Adda avea obiceiul de a posta mici fragmente care sunau ca o poveste, dar mereu îi lăsa în suspans pe fani. Curioși, aceștia insistau ca artista să ducă firul narativ mai departe. Așa a luat naștere „Cele trei Adda”, cartea care trece femeia prin toate stările ei.

Mâine are loc mare lansare, iar artista a fost copleșită deja cu mesaje. Poate, unul dintre cele mai importante este cel primit din partea mamei sale.

Adda lansează mâine prima ei carte. Ce mesaj a primit artista din partea mamei sale social media