Adda și Cătălin Rizea se înțeleg, în ciuda aparențelor, de minune. Cei doi s-au făcut remarcați în cadrul competiției „Asia Express”. Mulți i-au criticat pentru comportamentul lor din emisiune. Limbajul Addei a fost judecat de multă lume, care nu a înțeles-o deloc în acele momente. Acestora le-a venit greu să accepte stilul artistei de a se prezenta în fața telespectatorilor fără să se ascundă după aparențe.

Ei nu s-au certat pe tot parcursul experienței lor în Asia și au dat dovadă de faptul că sunt două persoane ambițioase, care fac împreună, ca și în viața de familie, o echipă de neoprit. Pentru ca și-au dorit să ajungă tot mai sus în competiție, au luptat cu toate armele până în ultima clipă fiind extrem de aproape de victorie.

Adda și-a deschis inima în fața fanilor

Stilul neîmblânzit al vedetei, i-a făcut totuși pe unii telespectatori să-și facă o părere proastă despre ei. Cu toate acestea, în spatele camerelor de filmat, ei formează o familie frumoasă și fericită. Adda și Cătălin își păstrează mereu zâmbetul pe buze, mai ales când vine vorba de copilul lor Alexandru. Cântăreața nu vorbește prea des despre trecutul ei, dar recent a decis să își deschidă inima în fața fanilor.

Adda, detalii neștiute despre familia ei. Cum a cerut-o Cătălin Rizea în căsătorie: "Nici nu știam ce îmi spunea"

Frumoasa artistă a mărturisit cum a decurs momentul în care soțul ei, Cătălin Rizea, a decis să o ceară în căsătorie. A fost un moment unic, despre care ea a vorbit numai cu zâmbetul pe buze.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a declarat ADDA.

Ei bine după cele relatate acum avem și confirmare. Cătălin Rizea s-a însurat cu o veritabilă prințesă războinică care știe mereu ceea ce vrea și nu se lasă până nu obține.

Pe lângă faptul că el este soțul cântăreței, acesta îi este și impresar, așa că se ocupă mereu de artistă și de imaginea ei. Acesta ar putea să fie și motivul pentru care a știut să dezamorseze izbucnirile soției sale într-un mod atât de eficient în cadrul competiției „Asia Express”.