Adda a vorbit sincer despre boala de care suferă. Vedeta trece prin clipe grele în fiecare zi.

Toți fanii Addei știu despre ea că suferă de o boală gravă de piele care poartă denumirea de dermografism. Artista a vorbit în repetate rânduri despre această afecțiune din cauza căreia a suferit enorm. Avea momente în care îi era rușine să își lase pielea la vedere, chiar și în timpul concertelor pe care le susținea, înainte de pandemie.

Adda, momente de coșmar din cauza bolii

A reușit să se acomodeze cu ideea că nu se poate vindeca, dar trebuie să respecte niște reguli clare, pentru a-și face viața mai ușoară. Adda a reușit să slăbească foarte mult din cauza problemei medicale cu care se confruntă, iar unii oameni au taxat-o grav. Mulți sunt de părere că nu ar fi trebuit să recurgă la o dietă drastică, dar nu a avut o alegere de făcut în acest caz.

Totodată, din cauza că s-a înbolnăvit, artista a trecut prin câteva episoade depresive, însă puternică fiind, artista le-a depășit cu brio.

Partanera de viață a lui Cătălin Rizea are o injecție pe care o are cu ea în fiecare zi. Ia, de asemenea, câteva medicamente, pentru că i se umflă fața și îi apar tot felul de semne pe corp. Este ceva real, nu un lucru pe care și-l induce psihic și nu are nicio putere în acest sens.

„Nu plec nicăieri fără injecție. Din fericire, nu am fost nevoită să o folosesc nicodată în acest an, de când s-a declanșat. Însă, sunt cu medicamentele. Cum simt că mi se umflă fața sau îmi apar pe mine una alta, iau pastila și, oricum, o iau în fiecare zi să previn apariția.(…) Când ai angioderm, adică ai un edem în gât, nu este o senzație pe care ți-o induci tu psihic, este real.”, a declarat Adda, pentru Antena Stars.

Share.