Adda s-a confruntat ieri cu probleme serioase. Blondina a ajuns de urgenta la un cabinet medical.

Blondina a publicat pe contul de instagram un filmuleț care i-a speriat pe urmaritorii ei. Aflata in  masina, cu masca de protectie, Adda le-a transmis fanilor că a ajuns de urgență la medic. Din fericire nu ea a avut probleme, ci Bubu, catelusul familiei.

Patrupedul a avut probleme de sănătate, iar Adda a fost nevoită să-l ducă imediat la medicul veterinar, pentru a afla ce se întâmplă cu el. ”Sunt foarte supărată că Bubu nu se simte bine. A plâns toată noaptea. Nu înțelegem ce are. Am completat o cerere de urgență și am venit acum la veterinar. Noroc că am găsit un cabinet care încă ia urgențe. Sper să fie totul ok.”, a zis blondina.

La cateva ore de la prima postare, problemele s-au rezolvat si Addei i-a reaparut zambetul. Cantareata a postat noi imagini cu catelul si le-a transmis fanilor ca problemele s-au rezolvat partial si ca Bubu este intr-o stare mai buna.

”Bubulinu e mai bine. A primit două injecții și urmează să-i mai facem tratament acasă. Peste trei zile trebuie să mergem din nou la doctor. Mă bucur mult că a mâncat. Mulțumim pentru griji!”, este cea mai recenta declaratie a vedetei.

Adda este casatorita cu Catalin, alaturi de care participa si la o emisiune tv. Cei doi au un baietel, iar cantareata este extrem de implinita atat pe plan personal cat si pe plan profesional.

Melodiile ei au un mare succes la public, iar acest lucru i-a adus renumele de Adda Balada. Versurile ei sunt extrem de sensibile si artista a decis sa se implice mereu in tot ce inseamna compunerea propriilor melodii.