Reclamă

Finalul de an a adus un moment emoționant pentru Adda. Artista a izbucnit în lacrimi în fața unei…felii de pizza. De aproape doi ani, cântăreața ține un regim stric, iar micul răsfăț culinar a făcut-o să izbucnească în plâns. Au fost lacrimi de fericire, iar Adda le-a explicat tuturor motivul pentru care s-a emoționat atât de tare.

În ultima vreme, Adda a slăbit considerabil, însă puțin știu că totul se datorează unei afecțiuni medicale. De aproape doi ani, cântăreața a aflat că sferă de angioedem, o maladie care se manifestă prin inflamația rapidă a pielii. Pe lângă asta, Adda se confruntă și cu o intoleranță la histamină, o substanță care se regăsește în foarte multe alimente.

Așa că, în ultimii doi ani, regimul alimentar a fost unul extrem de strict. Din fericire, lucrurile merg spre bine, iar artista a primit acceptul medicului pentru a introduce în alimentația sa cantități mici de histamină. Astfel, Cătălin Rizea nu a stat mult pe gânduri și a surprins-o pe partenera sa cu un preparat culinar inedit.

Cătălin Rizea a pregătit pentru soția sa o pizza specială, iar prima gură din preparat i-a umplut ochii artistei de lacrimi. Vedeta le-a explicat fanilor din mediul online de ce a avut această reacție.

Adda, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce a emoționat-o pe artistă. „Nu am avut de ales…”
Instagram

Adda, cu ochii în lacrimi

Lacrimile vărsate de Adda au fost de bucurie. Vedeta s-a simți copleșită de emoții, prima felie de pizza după doi ani însemnând că lucrurile merg spre bine, iar starea ei de sănătate se îmbunătățește.

„Nu am mâncat pizza din Octombrie 2020. Am ținut un regim doar cu fierturi făra sare, timp de 2 luni. Am scos brusc tot ce înseamnă gluten, lactoză, zahăr și sare. Apoi, când credeam că o să revin la normal, am aflat de intoleranța la histamină. Așa că, am scos și alimentele cu histamină. M-am obișnuit, că nu am avut de ales. Rar mi-a fost foarte poftă de ceva și mi-am plâns de milă. Dar n-am gustat nimic. De frică.

Acum, de ceva timp am început să introduc cantități controlate de histamină, la sfatul medicului, așa că, i-a fost mai simplu lui Cătă să îmi facă o surpriză. Mi-a făcut pizza! ❤Cu blat fără gluten, sos pesto din dovlecel la cuptor, pătrunjel, un pic de usturoi, ulei de măsline, sare neiodată, porumb și mozzarella. Vă zic sincer: A fost cea mai bună pizza pe care am mâncat-o vreodată! Mulțumesc! ❤”, a fost mesajul scris de Adda, pe Instagram.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro