Cu toate că emisiunea ”Asia Express” nu i-a adus marele premiu, arista a câștigat o sliuetă de invidiat. Condițiile, unele extreme, în care a trit acolo, au făcut-o să slăbească și să arate ca trasă prin inel.

La puțin timp după ce s-a întors din competiție, Adda a decis că este cazul să facă o ședință foto. Dar nu orice ședință foto, ci una în care să îi scoată în evidență formele bine conturate acum. În imagine are pe ea o rochie foarte scurtă și mulată, semn că se mândrește cu noua ei siluetă. Atenția fanilor a căzut pe sânii vedetei, dar și picioarele acesteia. Fanii au rămas cu gurile căscate când au văzut-o pe Adda atât de senzuală. În fotografie este într-adevăr o bombă sexy, spre deliciul fanilor ei.

Adda a atras criticile fanilor în cadrul competiței ”Asia Express”

Echipa formată din cuplu Adda și Cătlin a fost una dintre cel mai haioase în cadrul competiției, dar și foarte vulcanice. Unii dintre fani au criticat-o pe Adda din cauza faptului că își ieșea din minți des, și nu de câteva ori. Adda nu a ținut cont de ceea ce vor putea spune cei de acasă. Se pare că membrii familiei celor doi erau obișnuiți cu temperamentul ei. Drept dovadă, chiar soacra Addei s-a amuzat teribil de reacțiile artistei. Unii dintre fanii emisiunii nu s-au amuzat, ci chiar au critict-o pe artistă că nu a putut să se stăpânească.