Adda este una dintre artistele care a simțit pe propria piele că drumul spre succes nu este deloc unul ușor. Artista a avut de-a face cu multe piedici și i s-au tăiat aripile fix în cele mai dragi momente. Totuși, și-a amintit că un șut în fund este un pas înainte, iar azi este una dintre cele mai apreciate voci de la noi.

Adda nu duce lipsă de talent și de imaginiție. Artista a fost înzestrată cu capacitatea de a-și pune sentimentele pe note muzicale și așa i-a cucerit pe fani. De-a lungul carierei sale, Adda a lansat zeci de hituri cu zeci de milioane de vizualizări. De departe, cel mai important câștig al ei sunt fanii care îi sunt mereu aproape și o susțin.

Adda va lansa, în curând, prima ei carte

Tot pentru fani, Adda și-a mai creat o pagină de Instagram, acolo unde narează cele mai importante întâmplări din viața ei. „Cele trei Adda” este titlul manuscrisului online, unde urmăritorii o pot descoperi pe artistă sub diferite ipostaze. La fel ca și în viața reală, pe Instagram, Adda nu se ferește deloc să spună lucrurilor pe nume.

După episodul în care a povestit cum a cucerit-o Cătălin, actualul ei soț, Adda a făcut un salt în timp și a vorbit despre prima ei dragoste. Totul se întâmpla pe vremea când artista cocheta cu rap-ul și încă nu se mutase la Capitală.

(…) Într-o zi, eram cu gașca de prieteni fix pe strada Prieteniei din Târgu Mureș, când l-am văzut prima oară. Cel mai rău băiat dă pă scară. Brunet, ochi căprui, 1,75 m, mândru și foarte sigur pe el.

Fluturii s-au transformat în balauri și m-am îndrăgostit instant. Mă gândeam la el non-stop. Într-o zi, m-am trezit cu un buzz de la el pe mess. M-a întrebat ce fac și mi-a spus să ieșim la un suc.

(…) Întâlnirile durau maxim 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi, câteva zile nu-mi dădea niciun semn. Eram îndrăgostită. Eu nici nu știam dacă suntem împreună sau nu. «Muc» a fost primul băiat din viața mea”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by celetrei.adda (@celetrei.adda)