Adda s-a luptat mai bine de un an și jumătate cu o boală care nu era a ei. Aceasta a trecut prin incertitudini, a mers la nenumărați medici și a avut parte de suferință. Recent i-a fost descoperit diagnosticul, iar ceea ce a aflat este și mai grav. Artista va avea nevoie de o perioadă lungă de vindecare și de un tratament extrem de puternic.

Adda a mărturisit aseară că diagnosticele primite înainte au fost greșite și de curând a aflat adevărul. Prima dată i s-a spus că are alergie, apoi a urmat dermografismul și intoleranța la histamină. Artista a ținut câteva luni un regim alimentar strict, dar probleme i s-au înrăutățit. A avut parte și de paralizia temporară a anumitor părți ale corpului. După ce a mers la mai mulți medici pentru investigații, a ajuns la un diagnostic final. Adda suferă de două afecțiuni care sunt transmise de animale sau insecte, infecții cu Borelioza și Bartonella. Aceste infecții sunt cunoscute ca boala Lyme și sunt cauzate de paraziți și bacterii care vin de la căpușe, tânțari sau alte animale purtătoare de virus prin mușcături, salină sau zgârieturi.

1. Adda suferă de boala Lyme

Artista a expus situația sa în mediul online pentru a afla și fanii cu ceea ce se confruntă. Din cauza tratamentului greșit, toxinele din corp au ajuns la creier, iar perioada de tratament va dura un an și jumătate. Adda nu renunță la proiectele sale pe care le are în curs de derulare.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioză si Bartonella- transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te musca animale care au asta în sange. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.”, a mărturisit vedeta.
Facebook

2. Adda se va retrage din spațiul public

După ce va începe tratamentul, artista se va retrage din spațiul public și va rămâne conectată cu fanii săi doar în mediul online. Luna viitoare vedeta va lansa albumul chiar de ziua sa pe 3 martie.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi tine la curent când pot și cât pot. Vă voi lasă și albumul. Se vă lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui martie va veni și noul single.”, a mai spus artista.

3. Vedeta și-a numit boala „Gogutz”

Adda este optimistă că va trece cu bine peste această boala căreia i-a dat și un nume. Artista își dorește mai multă conștientizare din partea publicului privind sănătatea fiecăruia deoarece medicii nu sunt bine informați. Aceasta a încheiat cu o dorința de a sa, ca după ce termină tratamentul să mănânce o felie de tort și să consume vodcă.

I-am pus numele „Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte!Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu vă ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunații” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmplă oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodkă. Mă pregătesc de război! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat.”, a scris artista pe conturile sale de socializare.