Reclamă
Reclamă

Capacitatea de transport feroviar de pasageri pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Sibiu va fi adaptată, în perioada 8 iulie – 9 august 2024, pentru a prelua cerințele de trafic generate de lucrările programate pe Valea Oltului, a anunțat, vineri, CFR Călători, într-un comunicat.

În contextul lucrărilor la infrastructura rutieră de pe Valea Oltului, ce au loc în perioada 8 iulie – 9 august 2024, pentru Autostrada Sibiu – Pitești, CFR Călători va adapta capacitatea de transport feroviar de călători pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în vederea preluării cerințelor de trafic ale pasagerilor. CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și ia măsuri operative pentru creșterea capacității de transport feroviar de călători. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimațiilor de călătorie, se arată în comunicat.

Biletele pot fi achiziționate cu anticipație de 30 zile, prin diverse canale de vânzare, inclusiv online de pe www.cfrcalatori.ro, din aplicația mobilă CFR Călători mersul trenurilor și bilete online (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery), de la automatele de vânzare bilete din gări și de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați precum agențiile de turism.

Reclamă

Circulația de pe Valea Oltului, unul dintre cele mai tranzitate drumuri din țară, va fi închisă între 8 iulie și 9 august, pe perioada zilei. Cei care vor să ajungă din București la Sibiu vor trebui să parcurgă sute de kilometri în plus, pe rute ocolitoare, iar traficul de pe Drumul Național 1 s-ar putea dubla. Motivul pentru care DN7 va fi închis este construcția viitoarei autostrăzi pentru care este nevoie de defrișări în zonă.

Conform CFR Călători, pentru evitarea aglomerației și asigurarea unei experiențe de călătorie cât mai plăcute, pasagerii sunt sfătuiți să își planifice din timp deplasările și să își achiziționeze biletele cu anticipație.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro