De când a devenit tată, Adam Levine este hotărât să facă orice sacrificiu pentru fericirea copiilor săi, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la cariera sa pentru o perioadă.

Adam este solistul trupei Maroon 5 și face parte din juriul emisiunii „Vocea Americii”. El este căsătorit cu frumoasa Behati Prinsloo, cunoscută pentru cariera sa ca model pentru Victoria’s Secret. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, după o relație de 2 ani. Au împreuna doua fetițe, Dusty Rose și Gio Grace, în vârsta de 3 și de 2 ani.

Într-un interviu recent, vedeta a declarat că se va retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, alegând să își petreacă timpul alăruri de fiicele sale. El își va încheia cariera de jurat din cadrul emisiunii Vocea Americii, după o activitate de 8 ani.

Adam a declarat: „Bineînteles că îmi lipsește tot, dar de asemenea nu îmi lipsește nivelul de muncă pe care trebuia să îl fac. Am muncit constant pentru atât de mulți ani. Sunt foarte norocos, foarte binecuvântat .. „

De ce a ales să facă acest lucru? Chiar el le-a răspuns fanilor: „..ca sa pot să mă opresc într-un fel în acest moment și să petrec mai mult timp cu familia mea și să am cea mai bună perioadă din viața mea.”

Vorbind despre experiența sa ca părinte, solistul a adăugat: „Le ador într-un fel în care nu am crezut că voi putea vreodată să ador o persoană mică.”

Locul lui Adam în juriu va fi preluat de Nick Jonas, care se va alăura echipei deja formată din Blake Shelton, Kelly Clarkson și John Legend.