Jurnalul de bord al aventurii America Express a ajuns într-un capitol important, iar competiția devine din ce în ce mai acerbă pentru concurenții rămași. Cu toate acestea, povestea Adei și a lui Tony Galeș s-a încheiat în episodul recent al emisiunii de la Antena 1, întrucât au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost eliminate.

Cu toate că nu mai au șansa de a câștiga marele premiu, această pereche nu a fost lăsată cu mâna goală, deoarece Antena 1 le-a recompensat generos pentru cele cinci săptămâni petrecute departe de casă.

Câți bani au primit Ada și Tony Galeș pentru cele cinci săptămâni petrecute în America Express

Ada și Tony Galeș au participat la cursa pentru ultima șansă, alături de alte două echipe puternice: Laura și Sânziana și Vlad și Julia. Lupta a fost acerbă, fiecare participant dând tot ce are mai bun pentru a rămâne în competiție. Cu toate acestea, soarta nu a fost de partea Adei și a lui Tony, care au ajuns pe ultimul loc în cursa condusă de Irina Fodor.

Norocul nu le-a surâs nici în continuare, întrucât Soarele a fost roșu pentru acestea, astfel că au fost eliminate din competiție. Chiar dacă au pierdut șansa de a obține marele premiu, nu au plecat acasă cu mâna goală, conform Cancan.ro.

Ada și Tony Galeș, eliminate din America Express. Câți bani au câștigat cele două în cele cinci săptămâni de concurs

Conform informațiilor apărute în spațiul public, Ada și Tony Galeș au primit câte 1.500 de euro de persoană pentru fiecare săptămână petrecută în America Express. Ținând cont de cele cinci săptămâni în care au fost implicați, acestea au încheiat competiția cu un câștig total de 7.500 de euro fiecare, adică 15.000 de euro în total pentru mama și fiica. Prin urmare, au beneficiat de o remunerație generoasă pentru eforturile și timpul petrecut în competiție.

Chiar dacă au fost eliminate, Ada și Tony Galeș nu au plecat cu capul plecat și au afirmat că sunt mândre de tot ceea ce au realizat. Această aventură a fost una dintre cele mai intense trăiri din viața lor și nu regretă nimic.

O experiență unică

Ada și-a exprimat recunoștința sa față de experiența trăită și a declarat că a fost una dintre cele mai memorabile și interesante din viața sa. Tony a punctat și ea că, deși pleacă acasă, este recunoscătoare pentru această oportunitate și că a strâns o mulțime de amintiri prețioase, inclusiv povești, istorii și întâlniri cu oameni și locuri fascinante.