Ada Condeescu vorbește despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil

Debutul pe scenă l-a avut chiar din clasa a VI-a. Tot atunci a primit primul premiu la Festivalul de Teatru de la Sfântul Gheorghe. Acum Ada este însărcinată cu al doilea copil. De aceea s-a retras în apropierea Bucureștiului. Aici petrece timp de calitate alături de soțul ei, regizorul Cătălin Mitulescu.

Prima curiozitate a celei care a intervievat-o pe actriță a fost să afle motivul pentru care aceasta a ales să își petreacă timpul sarcinii lângă București. Ada a răspuns că aici își găsește liniștea. Mai mult, apreciază natura din jurul ei și distanța de capitală o ajută să fie departe de multe lucruri pe care le consideră nefolositoare.

Dacă motivele ar putea fi suficiente, tot nu este clar de ce o vedetă ar prefera să stea în liniște. Iar replica vedetei nu a fost una banală. Aceasta explică faptul că liniștea conduce la inspirație. Ada consideră că e important pentru ea să aibă liniște pentru a se dezvolta. Iar inspirația și-o găsește din cele mai diverse activități. O oră de stat degeaba poate fi la fel de bună precum o conversație cu cineva, un film sau lecturarea în tihnă.

Fiind însă rugată să ofere trei exemple de lucruri inutile din viața ei, aceasta a listat fără să stea prea mult pe gânduri: Facebook, orele petrecute pe dispozitive și desigur, gândurile negative.

Despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil

Așteptând un nou copil, vedeta a fost întrebată despre experiența de a avea primul copil. Schimbările generate de prima naștere încă se produc. Iar după râsul vedetei pare că acestea sunt în bine. Artista spune că e nevoie de multă vreme pentru a învăța totul și că încă este în acest proces cu copilul ei. Iar cea mai importantă lecție din tot acest proces este răbdarea. Ada mai adaugă faptul că prezența copilului ei în propria viață a făcut-o să ajungă la ”esența lucrurilor pe care le pot face”.

Oana Roman șochează! Cum arată vedeta după o îndelungată cură de slăbire

Oana Roman șochează! Cum arată vedeta după o îndelungată cură de slăbire

Rona Hartner a cedat nervos din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu fiica sa!