Familia Alexandrei Măceșanu a fost greu încercată de soartă. Anul trecut, tot în luna iulie, o lună fatidică pentru 2 părinți care și-au pierdut fiica și nu mai știu nimic de ea, tatăl Alexandrei Măceșanu a mai trecut printr-o durere de nedescris.

Reclamă

Tatăl Alexandrei Măceșanu și-a pierdut mama anul trecut, în luna iulie, o lună care pare să fie una blestemată pentru această familie, căci tot în iulie a dispărut și Alexandra Măceșanu de acasă, iar de atunci, părinții fetei sunt distruși de durere și nu mai știu ce să creadă.

Bunica Alexandrei Măceșanu a murit subit și nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, cu aceasta. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, bătrâna de 61 de ani fusese plecată la muncile câmpului, atunci când a înțepat-o o insectă și a murit în numai câteva ore. Vecinii familiei Măceșanu au declarat pentru sursa citată că nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu femeia și că după ce a venit acasă de la câmp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, în urma unei înțepături de insectă.

Reclamă

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva… Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au povestit vecinii din sat pentru wowbiz.ro.

Alexandra Măceșanu a dispărut în luna iulie a acestui an

Din luna iulie, părinții Alexandrei Măceșanu nu mai știu nimic de fiica lor. Aceasta a plecat cu ocazia în Caracal, dar de atunci nu s-a mai întors. Ulterior, Gheorghe Dincă a mărturisit oamenilor legii că a răpit-o pe fată, a sechestrat-o și a ucis-o, arzându-i trupul într-un butoi din metal. Cu toate acestea, ancheta este încă în desfășurare și la mai bine de 2 luni, oamenii legii nu au avut nicio pistă concretă pentru găsirea adevărului în cazul crimelor care au înspăimântat România.