Acum s-a aflat. O noua drama in familia Macesanu

Reclama

Reclama

Familia Alexandrei Măceșanu a fost greu încercată de soartă. Anul trecut, tot în luna iulie, o lună fatidică pentru 2 părinți care și-au pierdut fiica și nu mai știu nimic de ea, tatăl Alexandrei Măceșanu a mai trecut printr-o durere de nedescris.

Tatăl Alexandrei Măceșanu și-a pierdut mama anul trecut, în luna iulie, o lună care pare să fie una blestemată pentru această familie, căci tot în iulie a dispărut și Alexandra Măceșanu de acasă, iar de atunci, părinții fetei sunt distruși de durere și nu mai știu ce să creadă.

Reclama

Bunica Alexandrei Măceșanu a murit subit și nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, cu aceasta. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, bătrâna de 61 de ani fusese plecată la muncile câmpului, atunci când a înțepat-o o insectă și a murit în numai câteva ore. Vecinii familiei Măceșanu au declarat pentru sursa citată că nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu femeia și că după ce a venit acasă de la câmp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, în urma unei înțepături de insectă.

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva… Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au povestit vecinii din sat pentru wowbiz.ro.

Alexandra Măceșanu a dispărut în luna iulie a acestui an

Din luna iulie, părinții Alexandrei Măceșanu nu mai știu nimic de fiica lor. Aceasta a plecat cu ocazia în Caracal, dar de atunci nu s-a mai întors. Ulterior, Gheorghe Dincă a mărturisit oamenilor legii că a răpit-o pe fată, a sechestrat-o și a ucis-o, arzându-i trupul într-un butoi din metal. Cu toate acestea, ancheta este încă în desfășurare și la mai bine de 2 luni, oamenii legii nu au avut nicio pistă concretă pentru găsirea adevărului în cazul crimelor care au înspăimântat România.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii