Acum s-a aflat! Motivul lacrimilor Antoniei:

Antonia este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi din țară, dând dovadă de un timbru aparte. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, iubita lui Velea încearcă să rămână tare în această perioadă critică, dar are momente in care si ea clacheaza, asa cum s-a intamplat zilele trecute cand fanii au vazut-o cu lacrimi in ochi pe rețelele de socializare.

Maya, fiica de nouă anișori a frumoasei artiste locuiește în Italia, alături de fostul soț, Vincenzo Castellano. Familia afaceristului are domiciliul fix în inima focarului provocat de coronavirus, Castellammare di Stabia, din regiunea Napoli.

De când s-a declanșat întreaga pandemie, Antonia a devenit din ce în mai neliniștită, mai ales că în Napoli se înregistrează tot mai mult decese de la o zi la alta. Potrivit click.ro, focoasa brunetă le-a spus apropiaților că și-ar fi dorit să o aibă pe Maya aproape, lângă ea, însă din cauza pandemiei, nu se știe până când vor rămâne granițele închise.

Cât de curând, iubita lui Velea va împlini 31 de ani, iar dorința ei cea mai mare era să petreacă timp alături de micuța Maya. Cu toate acestea, legătura mamă-fiică nu poate fi ruptă de niciun virus, iar cele două vorbesc în fiecare zi la telefon.

„Antonia are încredere că fostul ei soț și părinții lui au grijă de Maya. Pe 12 aprilie, Antonia va împlini 31 de ani și ar fi dorit să petreacă alături de fiica ei care să își revadă și frații (Dominic, 5 ani și Akim Alexandru, 3 ani, din relația cu Alex Velea – n.r.). Acum însă e imposibil și știe asta. Antonia și Maya țin legătura prin telefon și rețele sociale”, au spus apropiații vedetei.

Lasă un răspuns

VIDEO. Emoţii pentru asistenta medicală din oraşul Galaţi hărţuită şi umilită de vecini. Ce au făcut militarii pentru aceasta

persoanele care contestă carantinarea sau izolarea

LIVE: Conferinţa de presă susţinută de Ministrul Sănătăţii: „Este un moment dificil…”