Maria Cârneci trece prin momente delicate. Îndrăgita artistă de muzică populară a rămas văduvă, după ce soțul ei s-a stins din viață, la doar 65 de ani.

Romulus Petrescu a murit după o lungă suferință. Soțul Mariei Cârneci a murit din cauza cancerului de colon, boală cu care s-a luptat ani de zile. În urmă cu câteva luni a suferit o intervenție chirurgicală, însă au apărut complicații care într-un final i-au provocat moartea prematură. Problemele de sănătate nu au putut fi rezolvate, în ciuda eforturilor medicilor, iar trupul bărbatului a cedat, după luni întregi de chin, scrie click.ro.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost căsătoriți timp de 36 de ani. Au agonisit o viață întreagă și au reușit să își formeze o familie frumoasă. Cei mai mândri erau de fiul lor, Eduard, care le-a dăruit și două nepoțele, lumina ochilor lor. Romulus Petrescu a suferit mult în ultimele luni de viață, avea dureri insuportabile, iar membri familiei au făcut orice pentru a-i mai alina suferința. Din păcate, soțul Mariei Cârneci a pierdut lupta cu boala ieri, la doar 65 de ani.

Au fost căsătoriți 36 de ani
Romulus Petrescu și Maria Cârneci au funcționat ca o echipă perfectă în cele trei decenii de căsătorie. Bărbatul i-a fost alături la orice pas artistei și o aştepta acasă cu aplauze ori de câte ori se întorcea de la cântări.

„În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, mai spunea interpreta pentru Taifasuri.