Reclamă
Reclamă

Teatrul Românesc a pierdut încă o stea. Actrița Tamara Buciuceanu s-a stins astăzi din viață, la admirabila vârstă de 90 de ani.

Cunoscută pentru rolurile sale care au încălzit sufletele românilor ani de-a rândul, „doamna comediei românești” a pierdut astăzi lupta cu viața, după ce s-a confruntat ani la rândul cu probleme serioase de sănătate.

La începutul lunii acesteia, Tamara Buciuceanu s-a internat la Spitalul Elias din București din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Deși medicii aveau speranțe că starea de sănătate a actriței va fi una bună, se pare că s-au înselat. Ea mai suferea de câteva afecțiuni care i-au cauzat probleme în ultimii ani.

Reclamă

Se pare că doamna Buciuceanu suferea de o afecțiune a rinichilor și urma să se interneze pentru o operație. Pe lângă asta, apropiați ai actriței au declarat că ea mai avea și multiple fisuri la oase, după ce a făcut un efort fizic prea mare și a ridicat niște cărți, fapt care i-a cauzat această problemă.

Conform declarațiilor surselor apropiate, Tamara Buciuceanu nu se mai putea îngriji singură, iar în ultima perioadă a avut nevoie în permanență de asistența unei persoane care să o ajute.

Pe lângă filmele talentatei artiste, fanii își pot aminti cu drag de ea și pe Aleea Celebrităților din București, unde în urmă a primit o stea cu numele ei.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro