Iubita actriță Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață săptămâna aceasta, la vârsta de 90 de ani. Este o pierdere uriasă pentru teatrul și cinematografia românească, însă actrița va trăi mereu în inimile fanilor prin intermediul filmelor sale.

Doamna ,,comediei românești,, a fost condusă astăzi pe ultimul drum de fanii și de colegii săi. În cinstea carierei sale deoebite de peste 65 de ani, în care a bucurat sufletele românilor, actrița a fost înmormântată cu onoruri militare. Trei salve de artilerie au marcat momentul despărțirii, în care toți cei care au apreciat-o și au iubit-o au fost nevoiți să își ia un ultim rămas bun.

Tamara Buciuceanu a lăsat în urma sa o carieră admirabilă de 65 de ani, perioadă în care a dat viață unor personaje memorabile. Numărul rolurilor sale depășește 1500. Ea va trăi veșnic prin munca sa și va reuși să aducă zâmbete și râsete, chiar și acum când nu mai este.

Ea va rămâne în amintirea tuturor ca o persoană talentată, iubitoare de frumos.

Chiar marea actriță spunea: „Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate“