Ramona Bădescu a visat dintotdeauna că, dacă va face vreodată un copil, sigur acesta va fi rodul unei iubiri intense, care îi face sângele să clocotească în vene.

Aceasta era premiza de la care a plecat și viața a surprins-o în mod plăcut, iar visul său devine realitate la vârsta de 50 de ani.

Dat fiind faptul că, acum câtiva ani, și-a făcut procedura de congelare a ovulelor, corpul său pare să aibă vârsta biologica de 32 de ani. Ramona a dus o viață sănătoasă, a fost mereu atentă cu alimentația și nu a făcut nici un fel de excese.

Chiar dacă numele tatălui rămâne o enigmă, ea ne asigură că de 2 ani, trăiește o iubire intensă așa cum nu a mai trăit vreodată.

Fericitul tătic nu face parte din lumea showbiz-ului dar este foarte tandru și are o personalitate puternică, ceea ce îl face unic în felul lui. Acesta a reușit să o cucerească pe frumoasa actrița și să îi fure inima.

Ramona este până peste cap îndrăgostită de el, spune ca traiește o dragoste magnifică alaturi de el și îl pretuiește enorm ca și pe cel mic, care urmează să vină pe lume în luna aceasta.

In curand va da naștere unui baiețel și speră să aibă aceeași personalitate puternica ca și tatăl lui.