Actrița Helena Bonham este dispusă să facă orice pentru a-și juca cât mai bine rolul din serialul „The Crown”, disponibil pe Netflix. Ea va aduce la viață ,în cel de-al treilea sezon al serialului, personajul prințesei Margaret.

După ce a adunat toate informațiile disponibile despre viața prințesei, ultimul lucru care i-a rămas de făcut a fost să găsească o modalitate prin care actrița să obțină binecuvântarea pentru rol, chiar de la spiritul acesteia.

Helena a declarat recent că a apelat la serviciile unui medium, care să poată contacta sufletul răposatei Margaret. Aceasta a declarat:

„Ea a spus, aparent, că se bucură foarte mult că este vorba de mine. Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect atunci când interpretezi un personaj real este să primești binecuvântarea lor pentru rol, deoarece ai o responsabilitate.”

Se pare că în urma ședinței de spiritism, prințesa Margaret i-a transmis Helenei gândurile ei bune și a specificat faptul că ea era cea mai bună pentru interpretarea acestui rol. De asemenea, prințesa a dorit ca actrița să fie foarte atentă la scenele în care va fuma, deoarece Margaret avea un stil specific de a practica acest viciu.

Eforturile pe care le-a depus Helena Bonham pentru a-și cunoaște cât mai bine personajul par a fi de domeniul fantasticului, însă totul se pare că s-a întâmplat cu adevărat. Fie că este doar o închipuire a actriței, binecuvântarea prințesei Margaret i-a oferit încrederea să joace acest rol cât mai bine cu putință.