Românii dau spargeri și la Hollywood și nu se feresc să fure de la vedete internaționale, extrem de cunoscute.

Actriței Lily Collins, care interpretează rolul principal din serialul de succes „Emily in Paris”, i-au fost sustrase mai multe bunuri de o femeie de cetățenie română.

Actrița din „Emily in Paris”, jefuită de o româncă

Românii dau spargeri și în Statele Unite ale Americii. Și nu oriunde, ci la Hollywood, la unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume.

A fost și cazul lui Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”. Aceasta se afla la un hotel spa şi studio de yoga din West Hollywood când s-a trezit că-i lipsesc mai multe bunuri. A alertat imediat autoritățile, iar polițiștii au început demersurile pentru găsirea hoțului.

Actriței i-au fost furate cardurile de credit, verigheta și inelul de logodnă.

Hoțul era o femeie care avea o carte de identitate falsă. În actele pe care le-au identificat polițiștii, aceasta se dădea drept Nicole Morri, însă în realitate era româncă.

Pe numele ei, Andreea Cătălina Roşca, în vârstă de 34 de ani, 1,55 metri înălțime, 45 de kilograme, păr negru și ochi căprui, românca nu era la prima asemenea spargere.

Oamenii legii au descoperit că femeia făcea parte dintr-o rețea de hoți din țara noastră, care călătoreau prin SUA și furau diferite bunuri de la oameni. Până acum, ar fi reușit să stângă de pe urma jafurilor o mică avere. Românca ar fi vândut bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari americani.

Ancheta este în plină desfășurare, iar Andreea Cătălina Roșca va suporta consecințele pentru faptele sale. Până acum, nu au fost furnizate informaţii despre modul în care aceasta a intrat în hotel și a avut acces la dulapurile de unde a sustras bunurile actriței.

Românca este căutată pentru furt, iar autoritățile sunt pe numele ei. Oricine are informaţii a fost rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secţia şerifului din West Hollywood.