Actrița ce joacă rolul Geaninei în Las Fierbinți, îndrăgostită de personaj! ”Mie îmi place foarte mult să mă joc de-a Geanina”

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova în București pentru a-și îndeplini visul de a deveni actriță. Vedetă a obținut ulterior în urmă unui casting mult rănitul rol îndrăzneț al Geaninei din cadrul serialului ”Las fierbinți”.

Anca mărturisește că este fascinată de personajul pe care îl interpretează și că se c norocoasă că are posibilitatea de a profesa într-un film iubit de public, într-o echipa profesionistă.

”Mai mult am câştigat decât am pierdut, adică sunt clar o câştigătoare. Cel puţîn până în momentul de faţă aşa mă consider şi asta nu doar pentru că îmi practic meseria, dar o practic şi într-un mediu exact cum mi l-aş fi dorit. Sunt multe lucruri câştigate de-a lungul timpului, dar în principal, aşa cum am mai spus-o şi o repet, faptul că Las Fierbinţi a devenit o familie. Petrecem mult timp împreună şi sunt multe momente haioase, şi frumoase, emoţionante. Celebritatea la noi nu este precum peste hotare, aşa că pot trece foarte uşor şi neobservată. Şi dacă nu trec neobservată, ba dimpotrivă, lumea mă sesizează de cele mai multe ori, că să nu spun întotdeauna. O fac cu zâmbetul pe buze şi cu o mare bucurie că te văd, te întâlnesc şi pot să te felicite.

Deși a devenit extrem de cunoscută în urmă personajului sau, Anca dumitra a declarat că alege să fie destul de rezervată atât în ceea ce privește viațs personală cât și în interacțiunea cu fanii.

”Mă bucur cu atât mai mult cu cât sunt la mine în oraş. În principal le răspund la salut, dacă zâmbesc le zâmbesc înapoi, depinde de fani, că să zic aşa. Dar de cele mai multe ori sunt fani binevoitori şi atunci cu bunăvoinţă le răspund şi eu lor.”

Deși iubește să vorbească despre meseria și proiectele sale, actrița păstrează pentru intimitate ceea ce ea consideră atât de personal. Cu toate acestea, recent ea a fost surprinsă alături de bărbatul misterios din viața ei.

Lasă un răspuns

Secretul unei salate pufoase din icre. Salată de icre cu griș și lapte

Situaţie fără precedent în România. O femeie de 73 de ani şi-a deschis afacere propria casă. Ce a urmat după întrece orice imaginaţie