Actorul Godfrey Gao a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a suferit un atac de cord în timpul unei filmări în China.

Agenția sa, JetStar Entertainment, a confirmat decesul său.

Actorul model taiwanez-canadian a devenit faimos devenind primul model masculin din Asia pentru marca de lux Louis Vuitton.

A jucat în numeroase drame și filme de televiziune, inclusiv un rol în filmul de la Hollywood „The Mortal Instruments: City Of Bones.De asemenea, și-a făcut un nume în China, când a jucat în popularul show TV „Remembering Lichuan”.

Godfrey participa la o emisiune TV reală numită „Chase Me”, care surprindea echipe ce concurează pentru a câștiga marele premiu. În timpul filmărilor, acestuia i s-a făcut rău și a leșinat. Producătorii emisiuni au declarat următoarele:

„Participantul oaspete Godfrey s-a prăbușit brusc la pământ în timp ce alerga. Paramedicii de la fața locului au început măsurile de salvare a vieții imediat și l-au transportat de urgență la spital”.

Spectacolul este conceput pentru a testa participanții la limitele lor și acceptă doar concurenții care sunt într-o formă fizică bună.

Compania de producție a declarat presei chineze că toți cei implicați în emisiune simt „o durere incomparabilă față de cele întâmplate ” și a adăugat că ei și familia lui Godfrey se vor ocupa înmormântare.