Reclamă
Reclamă

Un actor care participă la Festivalul Internaţional de Teatru a fost transportat vineri seară la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu, după ce a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din oraș, a anunțat Ambulanța Sibiu.

„SAJ Sibiu a intervenit de urgență în această seară, la ora 19:32, cu un echipaj de tip C (medic), la un bărbat aflat în stare de inconștiență pe strada Nicolae Bălcescu în Sibiu. Bărbatul, performer în cadrul FITS, de aproximativ 55-60 de ani, se afla în stop cardio-respirator”, a informat sursa citată de Agerpres.

Echipajele sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare, iar după câteva minute bărbatul a răspuns pozitiv și a fost transportat, cu funcții vitale prezente, la UPU Sibiu.

Reclamă

„Ajuns la UPU Sibiu, bărbatul își recapătă starea de conștiență și în continuare este investigat de către colegii din spital. La intervenție a participat și un echipaj moto de la ISU”, a precizat SAJ.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro