Una caldă, alta rece pentru producția serialului „Squid Game”.

Vești proaste pentru fanii serialului „Squid Game”. Producția coreeană s-a bucurat de un real succes în rândul utilizatorilor Netflix și nu numai. În timp ce mulți așteptau cu sufletul la gură sezonul doi, au avut parte de un alt anunț și nu unul pe placul lor.

„Squid Game” este una dintre cele mai de succes producții coreene lansate, vreodată. Serialul a doborât orice record al orelor de vizualizări și a fost pe locul unul în mai mult de 100 de țări. În urmă cu ceva timp, regizorul a anunțat și sezonul doi. Între timp, la portofoliul cu reușite s-a adăugat și o bilă negră.

Vinovatul este unul dintre actorii principali din „Squid Game”. O Yeong-su este acuzat de agresiune sexuală. Se pare că acuzații vin pe fondul unui comportament total neadecvat pe care l-a avut în 2017 asupra unui femei.

Actor din „Squid Game”, acuzat de agresiune sexuală. Ce se va întâmpla cu sezonul doi al serialului
Variety

Procurorii din districtul Suwon au anunțat că Yeong-su a fost acuzat fără detenție săptămâna trecută. Victima a depus plângerea încă de anul trecut, din decembrie, însă câștigătorul Golden Globes a negat toate acuzațiile care i s-au adus. Cazul a fost redeschis la cererea victimei.

„Squid Game”, în mijlocul controverselor

o Yeong-su a povestit la postul de radio JTBC că a luat contact cu acuzatoare lui doar când a ținut-o de mână pentru a-i arăta drumul. Imediat după acea și-a cerut scuze, însă femeia nu a vrut să accepte scuzele lui.

La începutul anului acesta, mai exact în ianurie, O a scris istorie în cinematografie. Acesta a fost primul actor de origine coreeană care a câștigat un premiu la Golden Globes. Actorul în vârstă de 78 de ani a plecat acasă cu premiul de la categoria „cel mai bun actor dintr-o miniserie”. În „Squid Game”, acesta a intrat în pielea personajului Oh Il-nam.

Momentan, regizorul serialului nu a declarat nimic. Cel mai probabil, acesta este ocupat cu pregătirea lansării celui de-al doilea sezon.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.