Reclamă
Reclamă

Cel puțin un om a murit și opt sunt răniți după ce o parte din acoperiș a căzut peste mașini la Aeroportul Internațional din New Delhi. Mai multe mașini, inclusiv taxiuri, au fost zdrobite de tabla și grinzile de susținere care s-au prăbușit din cauza ploii abundente.

Incidentul a avut loc în zorii zilei, în zona unuia dintre terminalele aeroportului care deservește capitala Indiei, unul dintre cele mai aglomerate din lume. „Sunt înregistrate persoane rănite şi echipele de urgenţă intervin pentru a asigura asistenţă şi ajutor medical celor afectaţi,” se arată într-un comunicat al aeroportului, postat pe X.

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo și SpiceJet au fost anulate până la ora 2 p.m. (08.30 GMT), conform aceluiași comunicat.

Reclamă

Imaginile difuzate de presa locală arată cum apa curge prin acoperișul prăbușit, iar un taxi este blocat sub un stâlp, în timp ce ploaia continuă în zonă, provocând inundații pe străzi și blocaje în trafic.

Ministrul indian pentru aviație a afirmat că monitorizează situația și că echipele de urgență sunt la fața locului pentru a interveni.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro