Pe cât de scunde sunt, pe atât de talentate și irezistibile sunt! Cele mai hot artiste de la noi din țară nu sunt foarte înalte. Cu toate acestea, ele au fost înzestrate cu multe calități, talente și frumusețe. Totodată, ele au demonstrat de-a lungul vremii că aspectul înălțimii nu are legătură cu succesul și nici nu trebuie să se încadreze într-un standard pentru a fi iubite de fani.

Cele mai multe dintre cântărețele de la noi au o înălțime modestă. Chiar dacă acestea folosesc diferite trucuri pentru a părea mai înalte atunci când apar pe scenă, de pildă, în fapt, ele sunt dovada vie a zicalei conform căreia ”esențele tari se țin în sticluțe mici”.

Prezente zi de zi pe rețelele de socializare sau pe micile ecrane, frumoasele vedete sunt modele pentru fanele care le urmăresc. Sunt voluptoase și atunci când iau microfonul în mână fac adevărate minuni, însă v-ați întrebat vreodată ce înălțime au Ruby și Inna, de pildă?

Irina Rimes, cea mai scundă artistă din România

Irina Rimes este un adevărat fenomen atunci când apare pe marile scene ale țării. Ea are doar 1,49 metri, însă acest lucru nu o împiedică să aibă încredere în ea sau să se manifestă fix așa cum își dorește. Mai mult decât atât, artista nu a fost niciodată deranjată de faptul că este foarte scundă, nici măcar în vremea în care era doar o puștoaică.

„Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, a declarat Irina Rimes.

Acestea sut cele mai scunde vedete din România! Cu siguranță nu te-ai fi așepttat la Andra

Ami, locul doi în topul celor mai scunde vedete

Ami nu este departe de Irina Rimes, având doar 1,55 metri. Spre deosebire de cea din urmă, cântăreața menționează faptul că a trecut prin situații dificile la vremea adolescenței din cauza faptului că se considera foarte scundă. Ușor, ușor, complexele de acest gen au dispărut, iar Ami se poate simți în largul ei.

 

„Da, am avut un complex mare în adolescență, dar am realizat, cu timpul, și mi-am demonstrat singură că nu contează lucrurile astea. Nu contează înfățișarea, cât de înalt, cât de slab, cât de gras ești, ci contează foarte mult ce transmiți, atitudinea, cum te valorifici în fața oamenilor”, a mărturisit Ami.

Mai departe le avem pe Anda Adam și pe Inna, cu o înălțime de 1,63 metri. Ruby și Andra sunt doar cu un cm mai înalte decât ultimele două menționate, mai exact 1,64 metri.