Pe 8 noiembrie a avut loc ultimul eveniment lunar major al anului: o Lună Plină intensă în Taur, însoțită de o eclipsă totală de Lună. Acest fenomen pune în evidență dezechilibrele de valori personale!

Din 9 noiembrie, Luna a părăsit semnul Taurului și s-a mutat într-o poziție ascendentă și descendentă în semnul Gemenilor până pe 11 noiembrie. În această perioadă, stările de spirit se schimbă și apar îndoielile. Iată care sunt semnele zodiacale cărora soarta le rezervă o zi proastă.

Pe măsură ce Soarele din Scorpion se întâlnește cu Saturn, planeta disciplinei și a karmei, probabil că veți simți un sentiment de vinovăție pentru că nu ați reușit să vă atingeți obiectivele pe care vi le-ați stabilit. Cu toate acestea, nu lăsați acest lucru să vă împiedice să faceți un efort și să încercați din nou.

Care sunt cele 3 semne zodiacale care vor avea o zi proastă pe 11 noiembrie?

Colaj Substantial

Pe 11 noiembrie, Luna se va afla într-o poziție ascendentă-descendentă în semnul  Gemenilor, zi în care îți va fi dificil să te concentrezi, provocând întârzieri și probleme de planificare.

De asemenea, ar fi mai bine să faceți un pas înapoi și să încercați să vă înțelegeți emoțiile înainte de a vă exprima. Când Luna răsare în Gemeni, nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii serioase, iar când este în scădere în acest semn de aer, este o perioadă de instabilitate emoțională și de tensiune cu ceilalți.

Taur

Întâlnirea dintre Soare și Saturn din 11 noiembrie ar putea provoca o criză în relațiile tale, făcându-le destul de vulnerabile. Dar dacă vă uitați mai atent la lucruri, veți putea identifica sursa problemelor și le veți putea corecta.

Așa că nu renunțați și să știți că sunteți întotdeauna cel mai aproape de linia de sosire atunci când sunteți pe punctul de a renunța. Nativi din zodia Taur, nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite, aveți răbdare, pentru că toate grijile voastre se vor rezolva în curând.

Leu

Această zi de 11 noiembrie va fi destul de dezechilibrată din punct de vedere profesional, dar și în ceea ce privește responsabilitățile față de familie. Persoanele care vor fi afectate de acest lucru vă vor anunța în mod direct. Având în vedere că toate aceste lucruri se întâmplă în același timp, probabil că veți fi sub presiune. Vă veți întreba dacă sunteți cu adevărat dispus să faceți unele compromisuri pentru ca relația voastră să funcționeze și pentru ca persoana iubită să se simtă bine.

Dacă răspunsul este „nu”, nu vă simțiți vinovat și nu puneți mai multă presiune asupra dumneavoastră. Dacă este ceva ce nu vă place, vorbiți și despre asta pentru a clarifica lucrurile. La urma urmei, nu are rost să te stresezi pentru o zi, nu-i așa? Dragi nativi ai zodiei Leu, așteptați să vedeți cum evoluează lucrurile pentru a fi absolut siguri de deciziile voastre.

Vărsător

Dragi nativi ai elementului Aer, pe 11 noiembrie, Soarele se va „ciocni” în cele din urmă cu Saturn, planeta conștiinței, ceea ce vă poate determina să fiți autocritici și atenți la modul în care vă tratează oamenii.

Nu uitați un lucru important: nu luați-o niciodată personal, deoarece modul în care cineva vă tratează este întotdeauna un indiciu al modului în care se vede pe sine. Cu toate acestea, chiar dacă simți că totul merge prost, încearcă să păstrezi un gând pozitiv, deoarece acest lucru îți va permite să te schimbi în bine.