Tranzitul lui Venus și Mercur în zodia Săgetător aduce o explozie de lucruri bune acestor semne astrologice. Vor trăi o frumoasă poveste de dragoste și se vor bucura de succes financiar. Descoperă zodiile care își vor găsi fericirea în noiembrie.

Astrele le rezervă câteva surprize frumoase în această lună. Ei vor putea să reușească în afacerile lor și să-și cunoască sufletul pereche, datorită energiei planetei iubirii Venus și planetei afacerilor Mercur.

Venus, planeta iubirii, trece prin zodia Sagetător in perioada 16 noiembrie – 9 decembrie. Venus în Săgetător este favorabilă aventurilor romantice. Din 17 noiembrie, Mercur, planeta comunicării si afacerilor, va tranzita si el in zodia Sagetător. Această mișcare planetară le va permite nativilor acestor 3 zodii să ia inițiative la locul de muncă și să se gândească la proiecte viitor.

Sursa: Social media

Taur

Luna noiembrie aduce echilibru și stabilitate vieții profesionale a Taurului. La locul de muncă va fi mai creativ decât de obicei.  Nativul acestei zodii își va putea, de asemenea, să-și exprime ideile cu încredere. Răspunsul pozitiv pe care îl vor primi propunerile sale îi va  da un plus de energie  și îi va spori încrederea în sine.

Eclipsa de Lună din 8 noiembrie va permite Taurului să genereze profituri bune la nivel profesional. Acest semn de pământ  poate primi, de asemenea, o ofertă de muncă atrăgătoare, care îi va permite să-și crească notorietatea  și să câștige mai mulți bani .  Mai mult,  astrologii îi sfătuiesc pe Tauri să rămână atent, pentru a nu rata ocaziile care i se vor arăta.  Când vine vorba de iubire,  cei singuri vor avea șansa de a face o nouă întâlnire romantică care îi va marca pentru totdeauna.

Balanță

Noiembrie va fi o lună norocoasă pentru Balanță. Datorită energiei lui Marte în Gemeni, va reuși să  aibă întâlniri profesionale interesante,  care o vor ajuta să atingă ascensiunea profesională pe care și-o dorește. La locul de muncă, nativul acestei zodii va fi organizat și, prin urmare,  își poate realiza proiectele.

Acest semn de Aer va experimenta o creștere a activității,  ceea ce îi va permite să lucreze la mai multe proiecte. El va culege în curând roadele eforturilor sale, deoarece succesul îl așteaptă la sfârșitul lunii. În ceea ce privește dragostea, cei singuri sunt pe cale  să își întâlnească sufletul pereche.  Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să răspundă invitațiilor prietenilor lor,  pentru că îi așteaptă o mare întâlnire.