Indiferent încotro te îndrepți, conducerea unei mașini vine cu multă responsabilitate.

Pe drum se pot întâmpla nenumărate accidente și surprize. Motiv pentru care este important să rămâneți vigilenți. Pentru propria dumneavoastră siguranță și pentru siguranța tuturor celor din jur.

Dar, în timp ce toată lumea se comportă diferit la volan, unii șoferi pot avea mai multe în comun decât cred. În studiul din 2021, Insurify a colectat date de la peste 1,6 milioane de șoferi care solicitau asigurare auto. Aplicațiile au arătat istoricul șoferilor, tipul vehiculului. Inclusiv locația și unele informații personale. Pentru a oferi cotații de asigurare în timp real.

Compania a analizat apoi comportamentul șoferilor în patru puncte cheie. Amenzi de viteză, accidente, DUI și permise suspendate. Toate acestea fiind înregistrate în ultimii șapte ani. Aceste valori au fost clasificate și în funcție de semnele astrologice ale șoferilor.

1.Berbec

Aceste semne zodiacale nu se pricep deloc la condus. Dacă te regăsești, mai bine îți cumperi o bicicletă
Pixabay

Berbecii sunt îndrăzneți, impulsivi și excesiv de optimiști. Chiar dacă sunt dedicați să fie cei mai buni, acest semn de foc este clasat drept cel mai rău șofer din toate cele 12 zodii.

Pe lângă faptul că este al treilea semn cu cele mai multe accidente, Berbecul a câștigat două dintre superlativele de conducere nesăbuită ale Insurify. Cel mai probabil să primească o amendă pentru viteză. Și cel mai probabil să aibă un accident în palmares. Indiferent dacă conduc sau nu, Berbecii își trăiesc viața pe calea rapidă.

2.Capricorn

Aceste semne zodiacale nu se pricep deloc la condus. Dacă te regăsești, mai bine îți cumperi o bicicletă
Pixabay

Similar cu Taureenii, Capricornii, un alt semn de pământ, doresc să „depășească orice stă în spatele lor și obiectivele lor pe termen lung”.

Deși au obținut un mare succes, abilitățile de conducere ale Capricornilor ar putea avea nevoie de ceva muncă, potrivit Insurify. Fiind al doilea cel mai rău șofer de pe această listă, Capricornii au fost votați cu cea mai mare probabilitate de a avea un DUI în palmares. Datele au arătat, de asemenea, că aceștia au al doilea ca număr de accidente de mașină.

3.Taur

Aceste semne zodiacale nu se pricep deloc la condus. Dacă te regăsești, mai bine îți cumperi o bicicletă
Pixabay

Cunoscuți pentru concentrarea și ambiția lor, Taurii sunt o forță care trebuie luată în considerare. Dar, în ciuda faptului că muncesc mult, acest semn de pământ a fost tras la răspundere pentru un comportament prost pe drum.

La egalitate cu Racul pe locul trei în studiul Insurify, Taurul este al doilea cel mai înalt semn cu cele mai multe licențe suspendate. Taurul este, de asemenea, al patrulea semn pentru DUI și al cincilea semn pentru accidente.