Luna august va fi una minunată din punct de vedere zodiacal. Două zodii vor avea succes pe absolut toate planurile. 

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt cele două zodii care vor avea mare succes în această lună. Una dintre zodiile cu lipici la bani este Fecioara. Nativii născuți în această zodie vor avea o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Atenție, nu este vorba despre salariu! 

Zodiile care vor da lovitura în luna august

„Este un sector al banilor care nu vin din salariu, adică nu banii din salariu sunt bine aspectați, ci bani care se fac extrasalarial sau care pot veni din parteneriate, succesiuni, moșteniri, tot felul de resurse financiare de care fiecare se poate bucura”, spune Cristina Demetrescu. 

Pe de altă parte, Fecioarele vor avea mici probleme cu șefii, cu tatăl sau cu autoritățile. Aceste situații vor fi rezolvate mai greu și vor genera nervozitate. 

Aceste două zodii vor da loviura! Vin banii pe bandă rulantă

Fecioarele vor ceva mai mult

În ceea ce privește blocajul Fecioarei, acesta constă în calificarea ei, adică ideea de a sălta un pic în sus în profesia pe care o face. Ține de studii, de pregătire, poate chiar de o limbă străină – vor ceva mai mult, trebuie să învețe. 

Cea de-a doua zodie care va da o lovitură financiară este cea a Peștilor. Aceștia sunt în formă și vor face bani mulți. Peștii vor lansa tot felul de proiecte noi, și-ar putea face activități independente. Mai clar, este posibil ca acești nativi să părăsească anumite joburi pe care le-au avut până în acest moment. Ei nu mai vor să lucreze pentru alții, ci pentru ei. Dar și ei vor avea parte de anumite blocaje.

Peștii nu comunică suficient

„Blocajul vine de la faptul că nu pot comunica suficient de bine în așa fel încât să scape de anumite legături, de anumite atașamente care cumva îi fac prizonieri. Peștii foarte greu își rezolvă aceste probleme”, a declarat acesta, la emisiunea „Voi cu Voicu”. 

Peștii își vor da seama de abia în luna martie a anului viitor că doar Comunicând și punând problema corect și sincer, ar putea să facă puțină ordine în cercul de prieteni și să își recapete anumite drepturi. Pentru acești nativi Marte se așează cumva pe zona casă, familie, probleme. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.