Nu toți oamenii s-au născut cu talentul acesta

Flirtul nu este punctul forte al tuturor.

Este o artă pe care foarte puțini au reușit să o stăpânească pentru că trebuie să fii subtil, dar nu atât de mult încât celălalt să nu prindă și să nu poți veni prea tare încât celălalt să fugă. Pe baza semnelor zodiacale, iată 4 astfel de semne zodiacale care sunt groaznice la flirt. Esti unul dintre ei?

Capricorn

Top 3 zodii care vor traversa o perioadă neprevăzută. Nativii vor întâmpina ghinioane la tot pasul
Colaj Substanțial

Sufletele Capricornului sunt foarte inteligente și ascuțite și sunt și ele spirituale. Dar când vine vorba de chestiunea inimii, sunt super timide.

Pur și simplu nu știu cum să aibă o conversație ușoară și nerezonabilă cu cineva până când nu există o anumită discuție de lucru sau o sarcină care trebuie făcută. Nu mai au cuvinte când se întâlnesc față în față cu interesul lor amoros. Flirtul nu este treaba lor.

Vărsător

Sunt groaznice la flirt, la fel ca Capricornii. Ei știu că sunt și cum flirtează, punând 21 de întrebări până când te simți sătul. Când acest zodiac încearcă să flirteze, ei devin prea zgârciți și exagerați cu conversațiile lor.

Vor spune lucruri ciudate, lucruri despre care oamenii nu au auzit niciodată. Și sunt atât de prinși de asta încât nu reușesc să înțeleagă de ce celălalt nu le urmărește. Sunt bine cunoscuți pentru acțiunile lor imprevizibile atunci când încearcă să flirteze.

Rac

Racii sunt emoționali și flirtează. Dar devin prea emoționați atunci când o fac. Problema lor este incapacitatea de a ști când să se oprească cu debordarea emoțiilor. Îl pot face pe celălalt să se simtă foarte ciudat, înfiorat și impresia de la sfârșit este că Racul este lipicios.

Dar mai întâi, ei vor aștepta ca tu să spargi gheața. Și atunci când se va întâmpla, își vor exploata defectele în acele conversații „aprinse”.

Taur

Taurul poate flirta. Dar au o abordare foarte diferită. Sunt oameni tradiționali, așa că nu se apropie de persoana cu un comportament direct de flirt. Ci în schimb, lasă firimituri pentru ca celălalt să le ridice.

Chiar dacă încearcă să flirteze, au tendința să manifeste prea multă atitudine și uneori chiar să se laudă și asta îl face pe celălalt să se simtă inconfortabil.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.