Fără scriitori mari, lumea ar fi un loc mult mai puțin interesant.

De fapt, haideți să vorbim despre aceste ființe umane geniale, pentru că aceste semne zodiacale sunt mari scriitori: Gemeni, Fecioară și Balanță. Dacă aveți poziții în aceste semne zodiacale – și anume soarele, luna, răsăritul sau semnul Mercur – aveți un talent natural. Ai putea crede că, pentru că nu ești cel mai bun ortografie sau cel mai bine informat despre gramatică, nu ești capabil să scrii bine.

Cu toate acestea, unul dintre lucrurile mele preferate despre scris este felul în care regulile sunt menite să fie subminate. Cei mai prolifici și revoluționi scriitori merg mereu împotriva curentului și descoperă noi modalități de a spune o poveste. Gândește-te la toți poeții, rapperii, romancierii și personajele literare de-a lungul istoriei de care continuăm să fim obsedați; cei care lasă în urmă o urmă au fost adesea cei care au făcut lucrurile în mod „greșit”. Au fost suficient de curajoși să inventeze un nou stil de scriere.

Gemeni: Le place să-și comunice gândurile

Sursa: Colaj Substanțial

Dacă ai cunoscut vreodată un Gemeni, știi toată capacitatea lor de a spune ceea ce trebuie exact la momentul potrivit. E ca și cum ar mânca inteligență, umor și inteligență la micul dejun. Du acea energie în pagină, iar drumul lor cu cuvintele înflorește și mai departe.

Și nu este de mirare, pentru că Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta comunicării, așa că informațiile le curg în drum la fel de repede cum curge din ei. Să nu uităm, de asemenea, că Gemenii sunt simbolizați de gemeni. Ceea ce înseamnă că ei știu întotdeauna că fiecare poveste are două părți.

Fecioară: Ei găsesc un limbaj dincolo de fascinant

Cunoști acea persoană care vine mereu cu cea mai inteligentă și inteligentă remarcă? Există șanse mari ca persoana respectivă să fie Fecioară. Ai întotdeauna un intelect savant cuplat cu o inteligență socială naturală la o Fecioară. Când scriu, folosesc întotdeauna cuvintele cele mai precise și precise. Și își exprimă punctul de vedere frumos.

Chiar dacă o Fecioară nu citește și nu scrie niciodată (ceea ce este rar). Tot îți supără mintea atunci când comunică. La urma urmei, Fecioara este condusă de Mercur, planeta mesajelor.

Balanță: Nu se pot abține decât să te farmece cu cuvinte

Există un motiv pentru care Balanțe sunt întotdeauna cunoscute pentru că sunt atât de fermecătoare. Balanța este condusă de Venus, planeta frumuseții și a iubirii. Și ori de câte ori se exprimă, ea radiază întotdeauna cu grație venusiană.

Acest semn zodiacal este format din aer cardinal, ceea ce înseamnă în esență că sunt o forță a intelectului și a comunicării. Ei au condus și asupra celei de-a șaptea case a parteneriatelor. Ceea ce înseamnă că ori de câte ori descriu ceva, este ca și cum ar vorbi direct cu tine. Când o Balanță scrie, ei îl fac pe cititor să se simtă ca singura altă persoană din lume.