Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, nu s-a trezit peste noapte cu bani mulți în conturi. A muncit extrem de mult pentru ceea ce are în prezent. 

Elon Musk se află pe primul loc în topul celor mai bogați oameni din lume. Însă banii pe care îi are în conturi nu au intrat peste noapte, ci a muncit enorm de mult pentru ei. La o conferință la care a participat, Elon Musk a vorbit despre programul pe care îl are. 

Cel mai bogat om al lumii a participat la conferința anuală Ron Baron, unde a vorbit despre programul pe care îl are zilnic. Reamintim că recent, Elon Musk a devenit șeful Twitter, iar provocările au început să apară.  

Care este secretul lui Elon Musk

Elon Musk a declarat la conferința de la New York, care a avut loc în urmă cu o săptămână, că după ce a cumpărat platforma de socializare a ajuns să muncească chiar și 120 de ore pe săptămână. Elon Musk mai deține și alte companii pentru care muncește enorm de mult. Printre acestea se numără Tesla, SpaceX, dar și Nueralink. De asemenea, Musk deține și un brand propriu de cosmetice, și anume The Boring Company. 

„Volumul meu de muncă a crescut de la 70, 80 de ore pe săptămână la 120 de ore. Merg la somn, mă trezesc, merg la muncă, merg la somn, apoi iar muncă și tot așa șapte zile pe săptămână”, a afirmat Musk.

Schimbări radicale la Twitter

Venit la conducerea Twitter, Elon Musk a început să facă schimbări radicale. Reamintim că la finalul săptămânii trecute, omul de afaceri a concediat aproape jumătate din personal. Ulterior, angajații dați afară au început să fie chemați înapoi. Conform reprezentanților Twitter, cei care au fost chemați înapoi, au fost dați afară din greșeală. 

Directorul pentru siguranță și integritate a companiei, a scris într-un tweet la începutul săptămânii, că Twitter a dat afară peste 50% dintre angajații săi. Unii dintre aceștia erau oameni din echipa de încredere și siguranță. 

Colaj Substantial

De unde a început totul

Elon Musk s-a născut și a crescut în Pretoria, una din cele trei capitale ale Africii de Sud. Ulterior, el a studiat la Universitatea din Pretoria. La scurt timp, Musk s-a mutat în Canada pentru a studia la Queen’s University. Doi ani mai târziu, la vârsta de 19 ani, afaceristul s-a transferat la Universitatea din Pennsylvania. Aici a fost premiat cu o diplomă în economie de la Wharton School of the University of Pennsylvania. De asemenea, a primit și o diplomă în fizică, de la University of Pennsylvania School of School of Arts IP and Schiens.  

Ulterior, Musk a început să studieze doctoratul în fizică aplicată și știința materialelor la Universitatea Stanford. După doar două zile de studii, Musk a renuțat pentru cariera de afaceri. În anul 1995 a început munca continuă pentru a ajunge unde este astăzi. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.