Dan Negru, celebrul prezentator TV cunoscut pentru Revelioanele sale legendare de la televizor, a decis să renunţe la această emisiune care a fost lider de audienţă timp de 25 de ani. Acesta ne-a dezvăluit motivele retragerii sale într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Dan Negru a dezvăluit că a preferat să-şi protejeze copiii de lumina reflectoarelor şi de impactul publicităţii asupra vieţii lor. Acesta a menţionat că şi-a dorit să ofere copiilor săi o copilărie liniştită, fără a îi expune în mass-media sau pe reţelele sociale. El a subliniat importanţa valorilor morale şi a liniştii în viaţa lor familială. Soţia lui, Codruţa, este medic stomatolog şi nu are nicio legătură cu showbiz-ul, iar copiii lor sunt cunoscuţi pentru bunătatea lor, principala lor calitate.

De ce a renunțat Dan Negru la prezentarea revelioanelor

Dan Negru a explicat că consideră că era momentul potrivit să renunţe la organizarea Revelioanelor TV. El a evidenţiat faptul că în România a adăugat 25 de ani tradiţiei de a prezenta revelioanele televizate, dar că acum vede că interesul publicului în acest gen de evenimente scade treptat.

Acesta a menţionat că lumea are şi alte tipuri de bucurii care nu implică petrecerea timpului în faţa ecranelor de televizor. Cu toate că a avut oferte tentante pentru a organiza Revelioane în diverse locaţii, Dan Negru a preferat să renunţe momentan la acest gen de proiecte.

Acesta este adevăratul motiv! De ce a renunțat Dan Negru la celebrele Revelioane: Am în fiecare an oferte...
Social media

Dan Negru, la vârsta de 52 de ani, este în continuare un prezentator activ, cu trei emisiuni de succes la activ. Acestea sunt „Tu urmezi,” „Jocul cuvintelor” şi „The Floor,” toate fiind de cultură generală. El a vorbit despre provocările pe care le presupune faptul de a fi un prezentator matur în televiziune, menţionând că în România există sentimentul discriminatoriu că odată ce ai trecut de 40 de ani eşti „mort” în această industrie. Dan Negru a adăugat că continuă să se implice în televiziune datorită bucuriei pe care aceasta i-o aduce şi datorită publicului său fidel.

Care este secretul longevității carierei lui Dan Negru

Secretul longevităţii carierei lui Dan Negru în televiziune este refuzul. Acesta a declarat că a refuzat proiecte în care nu a crezut şi a acceptat doar formate în care a avut încredere. El a menţionat că publicul simte acest aspect şi că este esenţial să crezi în proiectele pe care le prezinţi. Deşi banii sunt importanţi, Dan Negru a explicat că a câştigat mai mult refuzând proiecte care nu i-au plăcut decât acceptând orice i se oferea.

În ceea ce priveşte sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou, Dan Negru a subliniat că familia este cea mai importantă tradiţie în casa lor. El a menţionat că timpul petrecut cu cei dragi este preţios şi că fiecare moment împreună contează. În legătură cu viitorul său, Dan Negru a spus că nu îşi propune să se retragă din televiziune şi că nimic nu este sigur în lumea de astăzi. El a menţionat că preferă să lase în grija lui Dumnezeu aceste decizii majore.