Actorul Alexandru Arșinel a murit pe data de 29 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Celebrul actor Alexandru Arșinel a murit pe data de 29 septembrie. Acesta era internat de mai multe zile la Spitalul Universitar de Urgență București. De abia acum s-a aflat cauza oficială a morții acestuia.

Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Spitalul Universitar din București anunța că actorul a fost internat la data de 15 septembrie, iar mai apoi a fost dus la secția de Terapie Intensivă.

Conform specialiștilor din cadrul spitalului, celebru actor se confrunta cu dificultăți de respirație. Se știe deja că Arșinel suferea de diabet și de boli cardiace. Pe lângă aceste boli, marele actor mai avea și pneumonie.

A fost resuscitat ore în șir

În ultimele zile, Alexandru Arșinel respira numai cu ajutorul aparatelor din spital. Conform informațiilor obținute de Fanatik.ro, Alexandru Arșinel a murit din cauza insuficienței cardiace și respiratorii. Acestea au condus la un stop cardio-respirator.

Aceasta este cauza oficială a morții lui Alexandru Arșinel. Medicii au spus totul
Social media

Conform acelorași informații, medicii l-au resuscitat pe Alexandru Arșinel zeci de minute, însă fără succes.

Fostul partener de scenă al Stelei Popescu are un istoric medical încărcat. În urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant renal. Recent, acesta a fost internat și la Institutul Fundeni din cauza unor alte probleme de sănătate. De asemenea, în 2021, maestrul Arșinel a fost supus unei intervenții pe cord.

Cum voia Arșinel să și-l amintească oamenii

Cu mult timp înainte de a se confrunta cu probleme serioase de sănătate, maestrul Arșinel a acordat un interviu în care a spus cum i-ar plăcea ca oamenii să-și aducă aminte de el după ce va trece în neființă.

„Că am fost un om cu bune și cu rele.” a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu mai mult timp

Alexandru Arșinel are în spate o carieră excepțională, urcând pe scena teatrului timp de 60 de ani. Acesta a fost parte a îndrăgitului cuplu de comedie, Stela și Arșinel.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.