Reclamă
Reclamă

Trei persoane au murit, vineri, într-un accident produs pe un drum judeţean din judeţul Teleorman. O maşină a intrat într-un cap de pod, patru persoane fiind încarcerate. Un adolescent de 16 ani, în comă, a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Un eveniment rutier s-a produs, vineri, pe DJ 701, între Ciolăneşti şi Tătărăştii de Jos, în judeţul Teleorman, unde o maşină a intrat într-un cap de pod.

În accident au fost implicate patru persoane.

Reclamă

„Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 57 şi 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale. Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul Bucureşti”, a transmis ISU Teleorman.

Sursa citată a precizat că toate persoanele au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a maşinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.

Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro