Reclamă
Reclamă

Un autocar plin cu elevi a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. Vehiculul s-a ciocnit cu un autoturism, iar șoferul acestuia, un tânăr de 22 de ani, a fost declarat decedat. Alte patru persoane, printre care trei copii și șoferul autocarului, au fost transportate la spital.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

„La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje și evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea.

Reclamă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, „pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”.

Circulaţia rutieră este în prezent oprită pe ambele sensuri de mers, în zona producerii accidentului.

În concluzie, în accidentul de pe DN 67 din Vâlcea, un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar trei copii și șoferul autocarului au fost transportați la spital. 51 de minori și 5 adulți au fost implicați în incident, dar majoritatea au scăpat nevătămați.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro