Un grav accident rutier s-a produs marți seară la intrarea în municipiul Deva, soldat cu rănirea a şapte bărbaţi, cu vârste între 26 şi 56 de ani, în urma impactului microbuzului în care se aflau cu un parapet ce desparte sensurile de mers pe DN 7. În urma coliziunii, traficul în zonă a fost blocat timp de mai multe ore.

ISU Hunedoara a raportat că echipaje de pompieri militari şi ambulanțe SMURD au fost trimise imediat la locul accidentului pentru a oferi primul ajutor. Salvatorii au extras toate cele şapte victime din vehicul, acestea fiind ulterior transportate la spitalele din Hunedoara și Deva pentru îngrijiri de specialitate.

Conform declarațiilor Poliției Județene Hunedoara, accidentul a survenit când microbuzul, în deplasare de la Mintia spre Deva, a acroşat parapetul care separă sensurile de mers. Toți cei 7 răniți, inclusiv șoferul microbuzului, au fost transportați la unităţile de primiri urgenţe pentru a primi tratamentul necesar. În urma incidentului, polițiștii au început o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului.

Traficul pe DN 7, pe tronsonul Arad-Deva, precum și accesul de pe DN 76 către DN 7 au fost complet blocat, cauzând disconfort semnificativ participanților la trafic. Autoritățile au intervenit pentru gestionarea situației și reluarea circulației în condiții de siguranță.