Reclamă
Reclamă

Un accident rutier în care sunt implicate opt persoane s-a produs sâmbătă după-amiază în județul Hunedoara. Având în vedere numărul mare al celor implicați, autoritățile au activat planul roșu de intervenție, care presupune suplimentarea resurselor de intervenție.

Accidentul a avut loc pe drumul național 76, în localitatea Șoimuș, unde două autoturisme s-au ciocnit. Primele informații indică faptul că opt persoane se aflau în cele două mașini.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor operative. La fața locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță”, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Reclamă

Totodată, inițial, la fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD, urmat ulterior de un al doilea elicopter SMURD.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comuna Băița, care circula pe DN76, pe sensul de mers Chișcădaga-Deva, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism care se deplasa din direcția opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din județul Timiș”, a precizat IPJ Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, trei dintre victime, inclusiv o fetiță de cinci ani, ar fi în stare mai gravă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro