O femeie a s-a răsturnat cu mașina într-un râu după ce a văzut un păianjen în vehicul.

Fobia de insecte era să producă o tragedie de proporții pe șosele. O femeie s-a răsturnat cu mașina de pe partea carosabilă, după ce a văzut un păianjen. Sperietura a fost atât de mare, încât șoferița a pierdut controlul vehiculului. Din fericire, salvatorii au reușit să o scoată dintre fiare.

Femeia era în mașină cu fiul său, în vârstă de 12 ani. Cei doi se aflau pe raza localității Stans, din Austria. La un moment dat, băiatul, care stătea pe bancheta din spate, i-a arătat mamei sale că are pe haine un păianjen. Acest lucru a băgat-o în sperieți de-a dreptul pe aceasta.

S-a întors să vadă ce se întâmplă și, din cauza fricii, a pierdut controlul mașinii. Vehiculul a deraiat, s-a izbit de un gard de lemn, pe care l-a rupt, apoi s-a răsturnat peste partea carosabilă. A ajuns pe canalul râului Inn, de la o înălțime de aproximativ 3 metri.

Femeia a rămas încarcerată între fiarele mașinii. Fiul său a reușit să iasă

Din imaginile surprinse la fața locului, se poate observa că vehiculul a aterizat cu roțile în sus. Copilul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și a reușit să iasă singur din mașină. Nu același lucru se poate spune despre mama lui, care a rămas blocată între fiarele mașinii.

Băiatul a alertat de urgență echipajele de intervenție, care s-au deplasat la fața locului. După zeci de minute, femeia a fost eliberată de pompierii ajunși pe albia râului. A fost scoasă prin haion, după ce a fost folosită macaraua unui vehicul greu.

Potrivit Detașamentul de Pompieri Stans, au intervenit patru autovehicule și 26 de salvatori, un echipaj de salvare, paramedici și poliția Schwaz.

Stare femeii era însă una destul de gravă. Medicii au descoperit că era suferea de hipotermie, așa că au transportat-o imediat la cel mai apropiat spital. În grija medicilor a ajuns și minorul de 12 ani. Se pare că amândoi au suferit răni ușoare la nivelul mâinilor și al picioarelor, însă nu le-a fost pusă viața în pericol.

Share.