Reclamă
Reclamă

Un bărbat a fost rănit după ce un alt șofer i-a tăiat calea pe un bulevard intens circulat din Iași, iar mașina în care se afla s-a răsturnat. Camerele de supraveghere din zonă au surprins întreg momentul, oferind imagini clare ale incidentului.

În videoclipul surprins de camere se vede cum șoferul care a provocat accidentul virează la stânga fără să se asigure. În acel moment, el este lovit în plin de un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul lovit s-a răsturnat, iar șoferul acestuia a fost transportat imediat la spital pentru îngrijiri medicale. Starea sa de sănătate nu a fost detaliată în acest moment.

Reclamă

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului și responsabilitățile fiecărui șofer. Poliția face apel la toți participanții la trafic să fie atenți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de situații.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor fi folosite în cadrul anchetei pentru a clarifica modul exact în care s-a produs accidentul.

Accidentele de circulație pe bulevardele intens circulate din orașe devin din ce în ce mai frecvente, punând în pericol viețile participanților la trafic. În acest context, autoritățile subliniază importanța respectării stricte a regulilor de circulație și a adoptării unei conduite preventive la volan.

Șoferul care a provocat accidentul se confruntă cu posibile sancțiuni, inclusiv o amendă și suspendarea permisului de conducere, în funcție de concluziile anchetei.

Recapitulând, accidentul surprins de camerele de supraveghere a avut loc pe un bulevard intens circulat din Iași, unde un șofer a virat la stânga fără să se asigure și a fost lovit de un alt autoturism. În urma coliziunii, mașina lovită s-a răsturnat, iar șoferul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro