Reclamă
Reclamă

Accident neobișnuit a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca, unde un scuter aproape că a fost înghițit de un crater apărut în asfalt. Scuterul era condus de un bărbat care livra mâncare. Cel mai probabil, se uita la GPS și nu a observat groapa uriașă. Scuterul a intrat aproape pe jumătate în crater, iar bărbatul a fost aruncat de pe el. Din fericire, acesta nu a suferit răni grave în urma accidentului.

Localnicii susțin că, în ciuda faptului că era în asfalt de mai bine de o săptămână, groapa nu era semnalizată. „Era doar o chestiune de timp până să se întâmple un astfel de incident. Am sunat la autorități de mai multe ori, dar nu s-a luat nicio măsură” a declarat un locuitor din zonă.

Autoritățile locale au dat asigurări că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil. „Am trimis deja o echipă pentru a evalua situația și vom acționa cât de repede posibil pentru a repara asfaltul și a preveni astfel de evenimente neplăcute în viitor” a spus un reprezentant al primăriei.

Reclamă

Accidentul a atras atenția asupra stării precare a drumurilor din oraș și a necesității unei întrețineri mai riguroase a infrastructurii rutiere. Până la remedierea problemei, șoferii și pietonii sunt sfătuiți să fie foarte atenți în zona respectivă.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro