Reclamă
Reclamă

Un accident grav a avut loc pe Podul Grant din Capitală, sâmbătă după-amiază. Bărbatul, un motociclist cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, a pierdut controlul vehiculului, a lovit bordura și a căzut pe linia de tramvai.

„La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Podul Grant. Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piaţa Crangaşi către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului”, a transmis, sâmbătă, Brigada Rutieră a Capitalei, potrivit News.ro.

Medicii care au ajuns la fața locului au declarat decesul bărbatului. Traficul în zonă a fost restricționat pe sensul de mers dinspre Piaţa Crangaşi către str. Turda. De asemenea, și circulația tramvaielor a fost blocată.

Reclamă

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. „În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. La acest moment circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri”, a mai transmis sursa citată.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro