Reclamă
Reclamă

O femeie de 56 de ani și-a pierdut viața în Târgu Jiu după ce a fost lovită accidental de mașină, chiar după ce coborâse din aceasta. Incidentul tragic a avut loc în timpul unei manevre de mers înapoi, realizată de șoferița autoturismului.

Conform raportului poliției, victima coborâse din mașină și, în acel moment, șoferița a început să dea cu spatele. Femeia a fost acroșată de portiera deschisă și ulterior călcată involuntar. Șoferița a fost testată pentru consumul de alcool, însă rezultatele au fost negative.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferița nu consumase alcool,” a declarat un reprezentant al Poliției Târgu Jiu. În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reclamă

Autoritățile continuă ancheta pentru a clarifica toate împrejurările în care s-a produs acest accident tragic. De asemenea, se vor examina condițiile de trafic și toate detaliile relevante care ar putea contribui la completarea investigației.

Recapitulând, o femeie de 56 de ani a fost lovită mortal după ce șoferița mașinii din care tocmai coborâse a dat înapoi, acroșând-o cu portiera și călcând-o din greșeală. Șoferița nu consumase alcool în momentul incidentului, însă aceasta se confruntă acum cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro