Un accident grav a avut loc luni pe DN 2B, în localitatea Surdila-Greci din judeţul Brăila, unde două autoutilitare s-au ciocnit, rezultând în încarcerarea a două persoane. Drept urmare, traficul în zonă a fost complet blocat, generând dificultăți semnificative în traficul rutier din această parte a ţării.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila a confirmat incidentul, precizând că „sunt două persoane încarcerate” în urma coliziunii. Intervenția la fața locului a inclus eforturi considerabile din partea echipelor de salvare, cu poliţişti, pompieri din cadrul ISU Dunărea Brăila dotat cu două autospeciale pentru asistență și salvare (ASAS), echipaje SMURD, un echipaj specializat în descarcerare și o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). În plus, una dintre victime urmează să fie preluată de un elicopter SMURD, datorită gravității rănilor suferite.

Conform autorităților, traficul rutier pe DN 2B este complet închis, iar autoturismele sunt deviate pe rute ocolitoare. Autoritățile au intervenit prompt pentru gestionarea situației și reorganizarea fluxului de trafic, cu scopul de a minimaliza impactul asupra circulației. În acest moment, echipele de intervenție lucrează pentru a elibera drumul și pentru a permite reluarea circulației în condiții de siguranță.